Site name

Sajam automobila od 24. marta do 2.aprila

Međunarodni salon automobila biće održan od 24. marta do 2. aprila, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

1

Piše: Danas Online

Beograd 01. mart 2017. 12:11

foto:wikipedia

Očekuje se preko 400 izlagača, proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera svih automobilskih brendova, iz tridesetak zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.

Pod sloganom "Godine prolaze strast ne prestaje", posetiocima će biti predstavljena kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, najraznovrsnija moguća paleta performansi, dizajnerskih i tehničko-tehnoloških inovativnih rešenja, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila iz široke sajamske ponude razreše na najbolji mogući način.

Pored premium ekskluziva i novih modela, koje posetioci iščekuju s najvećim nestrpljenjem, i  ovog puta će počasno mesto pripasti modelima sa alternativnim pogonskim rešenjima i uopšte primenjenim najnovijim tehnologijama. Tako su, na primer, uz akcenat na izuzetnom napretku u sektoru električnih motora, iz BMW-a najavili predstavljanje čak dva svoja takva modela, "i3" i "i8".

Već po tradiciji, najekskluzivniji deo ovog svetskog automobilskog hepeninga iz kalendara OICA pripada premijerama. U takvom svetlu, velikim sajamskim izlagačima će se, pored ostalih, ove godine prvi put priključiti i novi uvoznik, kompanija "Britiš motors" sa prestižnim "Jaguarovim" i "Rendž roverovim" programom.

Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion", koji se ove godine održava 11. put, i u istom terminu sa Salonom automobila, pored najbogatije ponude motocikala sa svih svetskih meridijana, uključujući takođe brojne premijere i nove modele, kvadova odnosno ATV vozila, skutera  i opreme za vozila i vozače, posetiocima će ponuditi i svojevrstan ekskluzivni bonus - znatno širi izbor proizvođača bicikala i neuporedivo veći i izdvojen izložbeni prostor (hale 7, 8 i 9), koji odgovara povećanom interesovanju i izlagača i posetilaca.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Dex

05. mart 2017.

Jel to onaj sajam gde oni koji imaju para prodju jos jeftinije a ostali placu i uzdisu gledajuci auta i hostese usput prateci oglas kao novog golfa,audi,pasata,pezoa,citroena dizela iz 2001 sa samo 170.000km? Apsolutno beskorisna manifestacija,slicno kao i fudbal u Srbiji.