Site name

Nagrada Rakovice Aleksandru Vidosavljeviću

Drugi dan duplog takmičarskog vikenda Šampionata Srbije na brdskim stazama „Nagrada Rakovice 2017“ koji je održan na Košutnjaku, pripao je Aleksandru Vidosavljeviću u „jugu 1.4“.

Piše: Danas Online

Beograd 16. jul 2017. 23:33

Foto: PR tim SAKSS

Trećeplasirani u generali prvog dana, Vidosavljević je više nego zasluženo slavio u nedelju, pobedivši ujedno i u klasi 4. Popularni Bobo bio je više nego raspoložen za takmičenje, a nekadašnji ponos nacionalne auto industrije u njegovim rukama je perfektno funkcionisao.

Drugo mesto u generalnom plasmanu osvojio je Dragan Balačikić u „hondi sivik“, konačno podsetivši na lanjske partije. I Željko Milutinović je konačno poterao svog „u renoa klio RS“, pa je treće mesto u generali sasvim pristojan rezultat. Inače, drugi takmičarski dan obeležilo je nekoliko odustajanja, na prvom mestu Alekse Radojkovića, najbržeg u generalnom plasmanu prethodnog dana, ali i jučerašnjeg drugoplasiranog, veterana Vitomira Cvetića u „VW golf“, koji je bio ozbiljan kandidat za najviši stepenik na pobedničkom postolju u generali.

U klasi „mali N“ videli smo preslikanu situacija od subote, Marko Marić je još jednom bio neumoljiv. Bojan Jovanović je morao da se zadovolji drugim mestom, ali i peharom za najbržeg juniora.

Klasa II poznatija kao „jugo hibrid“ pripala je Jovanu Lazareviću koji je čitav vikend demonstrirao raskošno umeće upravljanja automobilom na brdskim stazama. U prilog tvrdnji govore i vremena kako na treninzima tako i na trkama oba dana, prvog dana bio je brži devet, odnosno šest sekundi drugog dana u odnosu na drugoplasiranog u klasi, hrabrog Miloša Trovača Spasojevića.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.