Site name

Ovog vikenda u Užicu

Jubilarni 50. Srbija reli

U Užicu se ovog vikenda održavaju tradicionalni, ove godine jubilarni 50. Srbija reli. Na svečanoj ceremoniji večeras u 20 časova, na Centralnom trgu u Užicu, reli će otvoriti predsednik AMSS Mirko Butulija, u društvu uvaženih gostiju i prijatelja iz Srbije i inostranstva.

Piše: Danas Online

22. septembar 2017. 12:20

Foto: serbiarally.rs

Na svečanoj ceremoniji otvaranja, čuće se i videti ekskluzivni snimak i čestitka sa govorom predsednika Svetske automobilske federacije (FIA) Žana Toda, a zaslužnima će biti uručene nagrade.

„Retko koja zemlja u svetu može da se pohvali ovakvim jubilejom u reliju, a kao i svake godine organizatori, Auto-moto savez Srbije i Sportski i auto-karting savez Srbije, uz podršku Grada Užica i pokroviteljstvo AMS Osiguranja, potrudili su se da jubilarno takmičenje organizuju tako da sve bude bezbedno i spremno za mnogobrojnu publiku i takmičare“, navodi se u saopštenju AMSS.

Za ovogodišnji reli koji će se voziti na Užičkim stazama Duboko, Lokve i Golden, prijavilo se 40 ekipa iz Srbije i još 16 zemalja, a reli se boduje za Evropski reli trofej, Balkanski reli trofej, FIA CEZ i nacionalni šampionat.

 

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.