Site name

Predstavljen novi model Jeep Wrangler za 2018.

Terensko vozilo sa najboljim performansama do sada donosi još više mogućnosti kultnog brenda Jeep sa pogonom na sva četiri točka.

1

Piše: Danas Online

Beograd 01. novembar 2017. 17:53

Predstavljen novi model Jeep Wrangler za 2018.

Moderan dizajn koji je veran originalu, naprednu pogonsku grupu sa efikasnom potrošnjom goriva, više mogućnosti u pogledu otvorene konstrukcije, kao i više sigurnosnih opcija i napredniju tehnologijom nego pre, saopštava proizvođač.

Jedinstveni dizajn potpuno novog modela Wrangler uključuje prepoznatljivu masku hladnjaka u obliku obrnutog trapeza, legendarna okrugla prednja i kockasta stop svetla, vetrobran koji pasionirani ljubitelji terenske vožnje mogu da spuste po potrebi, još više otvorenog prostora na konstrukciji i desetine različitih kombinacija vrata, krova i vetrobrana. Dodatne slike i svi detalji o modelu biće dostupni 29. novembra na Sajmu automobila u Los Anđelesu.

Brend Jeep iza sebe ima nasleđe duže od 75 godina i predstavlja autentično terensko vozilo sa performansama koje su vodeće u klasi, umećem i raznovrsnošću za sve one koji žele da krenu na neverovatna putovanja. Brend Jeep otvoreno poziva na život punim plućima, nudeći čitavu liniju vozila koja nastavljaju da pružaju svojim vlasnicima osećaj sigurnosti i samopouzdanja za svako putovanje.

Linija vozila brenda Jeep uključuje modele Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Renegade i Wrangler. Kao odgovor na potražnju kupaca širom sveta, svi modeli brenda Jeep dostupni su u verzijama sa sistemima upravljanja i za vožnju po levoj i za vožnju po desnoj strani puta, kao i sa motorima na benzin i dizel.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

CG i Hercegovina

20. novembar 2017.

Odličan tetenac..... Naslijednik slavnog Willys-Overland-a i kasnije CJ7 Renegade.....