Site name

Vesić: Za spomenik Đinđiću pristiglo 40 radova

Na konkurs za spomenik Zoranu Đinđiću čiji je prvi stepen završen pristiglo je 40 radova, rekao je gradski menadžer Goran Vesić, pernosi danas Beoinfo.

3

Piše: Fonet

Beograd 16. jun 2017. 08:45

Goran Vesić Foto: Stanislav Milojković

Žiri ima rok da do 30. juna pregleda prispele radove, oceni ih i izabere šest najboljih koji će učestvovati u drugom stepenu konkursa.

Krajnji rok za predaju radova u drugom stepenu je 28. septembar 2017. godine, a rok za izbor rešenja po kome će biti podignut spomenik Đinđiću je 16. oktobar 2017. godine, rekao je Vesić. On je podsetio da je visina nagradnog fonda 19.000 evra od čega prva nagrada 8.000 evra, druga nagrada 5.000 evra, treća nagrada 3.000 evra, a za tri preostala rada iz drugog stepena po 1.000 evra u dinarskoj protivrednosti. 

povezane vesti

komentari (3)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

cvele

16. jun 2017.

SRAM TE BILOLO.NECEMO DOZVOLITI DA MU DZELATI PODIZU SPOMENIK.SPOMENIK BI MU ODAVNO PODIGLI NJEGOVI ISKRENI PRIJATELJI,ALI SE ZNALO UNAPRED,DA BI GA VUCIC PRELEPIO SA MLADICEM,PA JE BILO UZALUD POKUSAVATI.MANITE SE VI TOG POSLA,NEGO,KAD VEC IMATE PARE ZIDAJTE VRTICE. 16 000 DECE NEMA MESTA U VRTICIMA,NIJEDAN VRTIC NISTE NAPRAVILI.DJILAS JE NAPRAVIO 45.

Điki

16. jun 2017.

Kakva ironija....pa zar da ubijenom Premijeru dižu spomenik ovi što su se javno radovali njegovoj smrti.... Nadam se da Đinđićeva porodica neće sebi dozvoliti ovakvu sramotu...UŽAS !!!!!!!!!!!!

Skretnicar

17. jun 2017.

Samo jednu stvar da reknem : Gde je bio Vesic kada je ubijen Djindjic odnosno u kojoj stranci ?? Drugo zasto velika DS nije podigla spomenik svo prvoizabranom predsedniku ??ZSa to treba da radi SNS ? Trece i naj veca mrlja na DS je to sto nisu utvrdili pozadinu ubistva Djindjica kada su bili na vlasti ?????????