Site name

Izdato 800 seniorskih kartica

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je danas da je velik odziv penzionera za seniorsku karticu i da je u Opštini Palilula do podneva bilo više od 800 penzionera koji su došli po kartice.

1

Piše: Fonet

01. novembar 2017. 15:03

Izdato 800 seniorskih kartica

Foto: Beoinfo

Vesić je posetio Gradsku opštinu Palilula i podsetio da izdavanje senior kartica, penzionerima omogućavaju brojne popuste.

On je najavio da penzioneri u svim gradskim opštinama i klubovima za seniore popunjevanjem formulara mogu da dobiju privremenu karticu koju mogu odmah da koriste, dok će u roku od dve nedelje dobiti i plastificiranu karticu, prenosi Beoinfo.

Vesić je rekao da je velik odziv penzionera za tu karticu i naveo da je u Opštini Palilula do podne bilo više od 800 penzionera koji su došli po kartice koje su besplatne i bezvremenski.

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, prilikom posete Klubu za stare u opštini Stari grad. Ona je rekla da senior kartica važi za sve penzionere sa teritorije grada, bez obzira u kojoj opštini žive.

U razgovoru sa penzionerima saznala sam da ih najviše zanimaju karte za pozorišta, a popusti će se kretati od 10 do 50 odsto. Kada je u pitanju Beogradski zoološki vrt, redovna cena karte je 500 dinara, a za pencionere sa ovom karticom će biti 300 dinara, istakla je Stanisavljević, prenosi Beoinfo.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Marko

01. novembar 2017.

Da li su dobili i popust na sendvic?