Site name

Beogradska zima počela otvaranjem "Trga bajki" na Zvezdari

Otvaranjem „Trga bajki” ispred UK „Vuk Stefanović Karadžić”, večeras je započela manifestacija „Beogradska zima”.

Piše: Danas Online

Beograd 01. decembar 2017. 20:02

Beogradska zima počela otvaranjem "Trga bajki" na Zvezdari

Foto: Beoinfo

Gradonačlenik Siniša Mali je izjavio a će „Trg bajki” biti otvoren do 30. decembra, te da je programom predviđeno 80 koncerata, radionica, predstava i drugih sadržaja.

– U poslednje dve godine više od 120.000 ljudi prošlo je kroz „Trg bajki”. Ova manifestacija označava početak „Beogradske zime”, a spremili smo mnogo lepih iznenađenja za naše mališane. Biće tu i srpskih narodnih bajki, što znači da će naši najmlađi imati priliku da nauče ponešto iz naše istorije i tradicije. Sutra na Trgu republike počinje manifestacija „Trg otvorenog srca”. „Beogradska zima” se zahutava i trajaće naredna dva meseca – istakao je Mali i pozvao sugrađane da svakodnevno uživaju u raznovrsnom programu u gradu.

Gradonačelnik je Beograđanima poželeo srećne novogodišnje praznike i naveo da su upravo praznici prilika da se provede kvalitetno vreme sa porodicom.

Direktor UK „Vuk Stefanović Karadžić” naš poznati glumac Svetislav Goncić pozvao je sugrađane da posete „Trg bajki” i naglasio da je ovaj događaj, prema iskustvu iz proteklih godina, pun pogodak.

Predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović je rekao da će na tom trgu biti izvedeno više od 30 predstava.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.