Site name

Za stanovnike Starog grada od 15 do 30 godina

Bazen za džabaka u SC "Milan Gale Muškatirović"

Kancelarija za mlade opštine Stari grad saopštila je da je obezbedila besplatne termine za plivanje na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ za sve mlade stanovnike ove opštine.

Piše: Danas Online

06. decembar 2017. 12:53

Bazen za džabaka u SC "Milan Gale Muškatirović"

Sportski centar "Milan Gale Muškatirović"

Program pod nazivom „Bazen za džabaka“ namenjen je Starograđanima koji imaju između 15 i 30 godina, a svi zainteresovani su pozvani da u Kontakt centru opštine Stari grad preuzmu svoju „Starogradsku karticu“, koja će im obezbediti besplatan ulaz na dorćolski bazen i to tri puta nedeljno.

„Drago nam je da možemo da pozovemo naše mlade komšije da se opuste i uživaju na jednom od najboljih bazena u gradu i to potpuno besplatno. Verujem da će mladi Starograđani iskoristiti priliku da u pauzama između učenja ili posla otplivaju koju dužinu u „Galetovom“ olimpijskom bazenu“, rekao je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

Mladi stanovnici opštine Stari grad uz „Starogradsku karticu“ na raspolaganju imaju tri termina za besplatno plivanje i to ponedeljkom između 15 i 18.30 časova, sredom između 6.30 i 21 čas i petkom od 15 do 18.30 časova.

Zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti dolaskom u Kontakt centar opštine Stari grad, koji se nalazi u prizemlju opštinske zgrade u Makedonskoj 42 ili pozivom na broj telefona 785-2-999.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.