Site name

Raznovrstan praznični program od 1. decemra do 31. januara u srpskoj prestonici

Manifestacija "Beogradska zima" do 31. januara

Beograđani i gosti Beograda od 1. decembra do 31. januara uživaće u bogatom i raznovrstnom programu u okviru „Beogradske zime” na više lokacija i sa više različitih tematika, najavila je gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić gostujući na TV Hepi.

Piše: Danas Online

06. decembar 2017. 13:03

Manifestacija "Beogradska zima" do 31. januara

Foto: Beoinfo

Prema njenim rečima biće organizovane muzičke i zabavne radionice za decu, raznovrsni muzički programi, koncerti, predstave.

– Otvoren je „Trg bajki” ispred Ustanove kulture „Vuk Karadžić”, gde će mališani imati priliku da uživaju u pričanju bajki. Nastupom nemačke grupe DUNDU i mini-koncertom na Trgu republike otvoren je već tradicionalni „Trg otvorenog srca”. Pored toga, ljubitelji klizanja moći će ove godine da uživaju u čarima ovog zimskog sporta na čak četiri klizališta – na Tašmajdanu, Trgu Nikole Pašića, kod Muzeja savremene umetnosti i na Adi Ciganliji – navela je Jevtić. Ona je precizirala da će 30. decembra biti koncert grupa „Zana” i „Van Gog”, kao i Željka Samardžića, a 31. decembra nastupa „Riblja čorba”, Aca Lukas i „Balkanika”.

- Veoma je važan i besplatan program za ljubitelje džeza i klasične muzike pod nazivom „Otmeno”. Koncert u sklopu ovog programa održaće se 31. decembra, od 21 čas do do 1. januara, do 2 sata u „Sava centru” – rekla je sekretarka za kulturu i pozvala sve sugrađane da dođu i posete neke od velikog broja novogodišnjih programa.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.