Site name

Mladenović: Večeras počinje zvanični doček Nove godine

Večeras počinje zvanični doček Nove godine, na platou ispred doma Narodne skuštine nastupiće grpa Zana, Van Gog i Željko Samardžić, redukcija saobraćaja počinje u 17 sati, a obustava od 19 sati, poručio je zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović za Jutarnji program RTS-a.

Piše: Danas Online

30. decembar 2017. 12:01

Mladenović: Večeras počinje zvanični doček Nove godine

Foto: FoNet / Nenad Đorđević

- Na platou ispred doma Narodne skupštine očekujemo veliki broj posetilaca, baš ispred uređenog Pionirskog parka. Sutra je glavni događaj, doček Nove godine, program otvara grupa Balanika, zatim nastupa Riblja čorba i Aca Lukas – istakao je Mladenović i dodao da se 1. januara program nastavlja uz očekivano dobro raspoloženje, prenosi BeoInfo.

Tradicionalno, Ulica otvorenog srca u Svetogorskoj, naglasio je Mladenović i naveo da će i tada biti organizovani manji koncerti, izložbe i veliki broj kvalitetnih programa.

- Posle 1. januara nastavljamo, te će 4. januara na platou ispred Hrama Svetog Save biti Božićno seoce sa programima koji će trajati do 28. januara. Svakog popodneva će biti programi koji su uglavnom namenjeni deci, kao što su, raspevana jelka, duhovni i dečji horovi. Otvaramo taj lep prostor jer se i u januaru praznuje, tako da smo smatrali da je dobro da produžimo period proslava i programa u gradu. Veliki broj turista je došao u Beograd i oni bi takođe želeli da nastave praznično raspoloženje – rekao je Mladenović.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.