Site name

Otvorena Ulica crvenih noseva u Beogradu

Tradicionalna manifestacija u centru grada - Ulica otvorenog srca, otvorena danas u podne nastupom dečijeg hora Čarolija i obraćanjem gradonačelnika Siniše Malog, nazvana je Ulica crvenih noseva, posvećena projektu doktori klovnovi.

Piše: FoNet

Beograd 01. januar 2018. 15:11

Otvorena Ulica crvenih noseva u Beogradu

Foto: Nenad Đorđević/FoNet

Ulicom otvorenog srca svake godine pokazujemo koliko smo humani, velikog srca i pomažemo onima kojima je naša pomoć najpotrebnija a to su deca, rekao je Mali, obraćajući se ispred zgrade Ateljea 212.

On je rekao da, tokom manifestacije, posetioci mogu da kupe crvne klovnovske noseve i tako pomognu doktrorima klovnovima koji provode svoje slobodno vreme sa bolesnom decom u bolnicama.

Tamo im pružaju priliku da i njihov dan prođe u radosti, koliko je to moguće, rekao je Mali, obavestivši građane da ove godine prvi put Beograd ima četiri prvorođene bebe, muške blizance i dve devojčice rođene u razmaku od nekoliko sekundi.

Srećna Nova godina, uživajte u Ulici otvorenog srca i budite humani kao što je Beograd uvek bio, poručio je Mali.

U Ulici otvorenog srca brojni su građani sa decom, za koje je pripremljne raznovrstan zabavni program, a u Srpskoj kafani organizuje se humanitarna aukcija umetničkih predmeta legendarnih glumaca Ateljea 212 i sportista.

U nizu gradskih opština su, takođe, organizovane Ulice otvorenog srca.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.