Site name

Imenovana Gradska izborna komisija

Odbornici skupštine Beograda su bez rasprave usvojili odluku o razrešenju i imenovanju članova gradske izborne komisije kojom će, kao i u prethodnom sazivu, predsedavati Zoran Lukić iz odborničke grupe Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo.

Piše: FoNet

Beograd 10. januar 2018. 12:16

Imenovana Gradska izborna komisija

Foto: Beoinfo

Iz iste odborničke grupe je i zamenica predsednika Nataša Đukić. Za sekretara komisije je imenovana Sandra Pantelić a njenog zamenika Milan Brkljač.

U novom sazivu izborne komisije su četiri nova člana: ispred odborničke grupe Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo Strahinja Danilović i Marina Šuvaković, ispred odborničke grupe Partija ujedinjenih penzionera Grozdana Banac i ispred odborničke grupe Za naš grad Marija Leković.

Članovi izborne komisije ispred odborničke grupe Aleksandar Vučić - Budućnost u koju verujemo su Marko Radaković, Jana Ljubičić, Miloš Dejanović, Gavrilo Kovačević, Milan Nenadović i Srđan Smiljanić.

Na predlog odborničke grupe Demokratska stranka u gradsku izbornu komisiju su imenovani Dušan Dinčić, Aleksandra Gojković, Irena Ljubomirović Ivanković.

Odbornička grupa Socijalističke partije Srbije - Jedinstvena Srbija i gradskoj izbornoj komisiji predstavljaju Srđan Zoraja i Boško Vojvodić a Samostalni DŠ Vukica Lončar. 

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.