Naprednjak Boška Obradovića 1

Poštovani Aleksandre Vučiću,

Srbija svoj integritet brani na Kosovu i Metohiji, a Vi svoj integritet treba da odbranite u Čačku. Kao što je Isa Mustafa vešto zavadio Srbe na Kosovu i Metohiji, tako je i Boško Obradović vešto zavadio naprednjake u Čačku.

Prvo je Boško zavadio naprednjake sa Velimirom Ilićem, pa je onda zavadio naprednjake s naprednjacima. Kao što je Isi Mustafi bio potreban jedan Jablanović da bi zavadio Srbe, tako je i Bošku bio potreban neki naprednjački Jablanović da zavadi naprednjake. Vi ste sigurno gospodine Vučiću obavešteni da se u Čačku sa zakašnjenjem usvaja budžet i da je skupštinsko zasedanje nekoliko puta prekidano, zato što nije bilo kvoruma. Pomoć u performansima obaranja kvoruma Boško Obradović je imao od jednog naprednjačkog Jablanovića.

Ne bi bilo zgoreg da se Bošku Obradoviću ponudi vlast koju ne može da odbije, a odgovorno tvrdim da je on kukavica koja se plaši da bude na vlasti i da preuzme odgovornost. Zato predlažem da se izazovu vanredni lokalni izbori u Čačku koje će SNS sa svojim koalicionim partnerima da bojkotuje i da na taj način omogući Bošku Obradoviću apsolutnu pobedu.

Samo Boškov boravak na vlasti će baš svakom građaninu razotkriti ono što on zaista jeste – destruktivac i nesposobnjaković. Najbolje je i za njega i za Srbiju da mu sudi sredina iz koje je potekao. Ako Vam ovaj moj predlog nije prihvatljiv – razumljivo je da svaki čovek bude bolećiv na svog Jablanovića kao što je drug Vulin hronično bolećiv na svog.

Bratislav Jugović, Čačak 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari