Fantomi: Žmurke u Beloj kući 1

Poseta Aleksandra Vučića Vašingtonu izazvala je veliko interesovanje među visokim zvaničnicima Američke administracije kao i u medijskim krugovima.

 Stigao je Broz, stigao je Broz vikalli su novinari. Pošto Alek ima fobiju od američkih novinara, pokušao je na sve načine da pobegne od njih.Primetivši njegovu uznemirenost, Majkl Pens je Aleku šapnuo na uvo.Gde da te metnemo da se sakriješ od novinara.Ma metnite me Na!Ma metnite me gde god hoćete, viknuo je Alek. Dođi brzo u ovaj budžak sa metlama i kofama viknuo je Pens. Ne bi smeo da te uvodim u Belu kuću ali šta ću sa tobom,moram te sakriti. Valjda neće Tramp saznati za ovo. Odjednom ni traga ni glasa od njega .Kao da je u zemlju propao. Satima je tamo džedžao sa još jednim tipom u kaobajkama, koji se isto skrivao od nekog, verovatno od Indijanaca. Da ne možeš ni u najveći budžak da se sakriješ, a da te ne pronađu, potrudili su se novinari iz jedne Američke televizije koja je bila najspretnija. Vidimo te iza metle! Puj,puj Aca! Viknuli su! Pa vi sa N1 televizije baš svugde morate da me pljujete. Ma to je samo igra druže Alek rekli su mu sa N1 Televizije. Aci se svidela igra traženja pa je odlučio da ih on malo traži. Koga budem prvog primetio njemu ću dati prvi intervju. Nije mu trebalo duže od minut-dva da spazi jednu novinsku ekipi. Puj,puj,iz koje ste vi televizije? Mi smo sa Tv Pinka! Puj,puj Tv Pink!Sa Pinka,pa vas ne bi trebao da pljujem izgovorio je Alek. Dobro to je samo za javnost da zavaramo trag.

Da li je Željko napisao ona pisma pozdrava iz Vašingtona mojim drugarima (Jankoviću,Rodiću,Mirkoviću,Anđusu,Vidojkoviću) i potpisao ih umesto mene?

Jeste viknuli su sa Pinka. Dobro je, nemam baš puno vremena da ih pišem od silnih igara po Beloj kući, pa sam ga zamolio da to učini za mene da se ekipa ne naljuti .E sad može intervju .Živ sam i zdrav! Čula je cela nacija. U međuvremenu čuo je i Tramp da se igraju žmurke pa hteo i on malo da se zabavi. Koga pronađem prvog moraće da mi prizna sve svoje nestašluke. Šta ću sad uznemirio se Alek?Gde da se sakrijem?Ako me uhvati saznaće za paljenje ambasade i braću Bitići. Jao šta da radim?Pensu mu ga bude žao pa mu reče. Ajde ispratiću te do onih kola i pravac Srbija. Tamo te sigurno neće pronači.

THANK YOU MIKE!!!

Pokret Ujedinjenih Fantoma

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari