Site name

Propuštena šansa

* Sasvim je razumljivo da Slaviša Lekić brani koleginicu koja je to ranijim radom i te kako zaslužila

I pre nego se stvorio i ispoljio očekivani odijum prema intervjuu Brankice Stanković sa Aleksandrom Vučićem (intervju je bio u petak veče, Prva TV), a Slaviša Lekić se javlja u ponedeljak u Danasu.

1

Piše: Milan Dobrosavljev

09. novembar 2017. 16:35

Propuštena šansa

Odgovor upućen "preovladavajućim patuljcima ovosrbijanskog javnog života antitalentima i strašilima boljih od sebe, huljama, nikogovićevima".

Nisam polagao "prljave ruže" na oltar jedne karijere kako Lekić unapred od mogućih napada želi da zaštiti koleginicu i osudi svakog kome se taj intervju nije dopao.

Priznajem, meni nije. Očekivao sam kao i većina "polusveta koji je pripremio katran i perje" kako kaže Lekić - znatno više.

Pokazalo se da hrabrost, šarm i dokazani talenat voditeljke nisu dovoljni. Jedan odrezak od penzije i nekoliko zabeležaka na A4 formatu nisu dovoljni da se nose sa likom koji je preveslao razne.

Sasvim je razumljivo da Slaviša Lekić brani koleginicu koja je to ranijim radom i te kako zaslužila, ali šansa je propuštena.

Uostalom, Lekić ne kaže kako se njemu dopao intervju na koji je potrošio kolumnu(?).

povezane vesti

Srbija, zemlja apsurda i bezakonja

2

Piše: Ivan Milanović

Pitajte predsednika za "visoke" penzije

0

Piše: Dragoslav Lazović

Topologija života i igla smisla

1

Piše: Milan Andrić

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

miloš skrbović

12. novembar 2017.

Mislim da je novinarka bila previše impresionirana time što je dobila ovaj intervju. Ne znam zašto kada je dobro znala sa kim ima posla . Inače svi smo znali kakav je Vučić i bez nje pa ovo nije ništa novo. Istina mogla je da se spusti na njegov nivo (ako je to uopšte moguće) pa da konkretno činjenicama razobliči njegove lagarije. Da se ne lažemo u tom slučaju razgovor ne bi bio ni objavljen.