Site name

Odgovor Protiv diktature Nebojši Stefanoviću

Sjajna dedukcija ministra policije

* Dr Nebojša je sjajnom dedukcijom zaključio da iza protesta stoje političari jer su zahtevi politički. Izgleda da uvaženom ministru nije jasno da i građani imaju političke zahteve

"Protiv diktature" se oseća izdanim jedino od strane pojedinaca koji zloupotrebljavaju državne funkcije zarad očuvanja režima, koji je još jednom ogolio svoju totalitarnu osnovu.

1

Piše: Protiv diktature

30. novembar 2017. 12:30

Sjajna dedukcija ministra policije

Dr Nebojša je u izjavi za Insajder još jednom potvrdio da je iznosio neistinite tvrdnje u cilju kreiranja javnog mnjenja u formi koja omogućava dalje nesmetano urušavanje institucija. Podsećamo da su neki od zahteva za pokretanje prekršajnih prijava podneti povodom događaja koji su se odigrali deset dana nakon održavanja izbora za predsednika Republike Srbije, na kojima su uočene brojne nepravilnosti i koji se nikako ne mogu smatrati legitimnim. Kako je Dr Nebojša još jednom ponovio da se njegova izjava odnosila upravo na period "od mesec ili dva dana nakon izbora" postavljamo pitanje da li Dr Nebojša ne zna šta se dešava unutar ministarstva koje je pod njegovom jurisdikcijom ili je cilj slanja prijava zastrašivanje svih pojedinaca koji se ne slažu sa diktaturom?

Dr Nebojša je sjajnom dedukcijom zaključio da iza protesta stoje političari jer su zahtevi politički. Izgleda da uvaženom ministru nije jasno da i građani imaju političke zahteve i da ne žele da žive u državi koja ne poštuje njihova osnovna ljudska i politička prava. I ako ne raspolažemo briljantnim analitičkim potencijalom poput uvaženog ministra, Protiv Diktature ponavlja da su protesti bili spontano okupljanje građana koji su neposredno reagovali na očiglednu izbornu krađu i zloupotrebu institucija.

Na veliku žalost Dr Nebojše Protiv Diktature nikako nije ostao usamljen u svojoj borbi za izgradnju demokratskog društva i ovom prilikom se zahvaljujemo u prvom redu građanima koji su stali uz nas. Takođe želimo da se zahvalimo na nesebičnoj podršci svim medijima koji su objektivno pratili proteste i danas nas prate, Policijskom i Vojnom sindikatu Srbije, kao i Pokretu slobodnih građana, Novoj stranci, Demokratskoj stranci, Socijaldemokratskoj stranci, Narodnoj stranci, Pokretu za preokret, Levici Srbije kao i mnogim drugim.

Ne kraju želimo da istaknemo da ma koliko prijava poslali, ma koliko puta promenili iskaz i ma koliko budete zloupotrebljavali institucije Protiv Diktature neće odustati od borbe za izgradnju demokratskog društva, i da se izvinimo što kao građani imamo ciljeve koji su politički.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ema

01. decembar 2017.

Moze se zakljuciti da iza "protesta protiv diktature" stoje politicki zvanicnici posto su zahtevi isti kao od strane politickih stranaka i pokreta.Samo sto su se ti isti ljudi koji su se javno izjasnili da podrzavaju proteste ne primenjuju zahteve prvenstveno u svojim pokretima,i na kraju se zakljucak svodi da gaje licnu mrznju i negodovanje prema pojedincina.