Nemila scena u gradskom prevozu 1

Prema tvrdnji naše čitateljke danas je na gradskoj liniji broj 2 u Mladenovcu došlo do jedne nemile scene i ona nam je tim pvodom uputila pismo.

Poštovani,

Mislim da biste morali da čujete za još jedan slučaj nenormalnog, bahatog i pre svega neljudskog ponašanja kontrolora Bus Plusa, koje se dogodilo jutros u Mladenovcu.Samo što je ovaj put ugrozio i moje dete. Dakle, zovem se Snežana Perišić. Danas je moja majka, Jelena Nešić takođe iz Mladenovca, sa mojim sedmogodišnjim sinom ušla u autobus Gradska linija br.2 u Mladenovcu, sa polaskom u 10h. Prilikom ulaska u autobus, moja majka je prvo smestila dete  a zatim izvadila Bus Plus karticu.

U trenutku kada je prislonila karticu na aparat, kako bi se otkucala, kartica joj je skliznula na pod do vrata. Sagla se da je dohvati na šta joj je kontrolor Bus Plusa postavio pitanje: Da li se otkucala? Odgovorila je da joj je ispala kartica i da je upravo krenula da se otkuca.
Kontrolor joj je momentalno oteo Bus Plus karticu iz ruke i rekao da joj je kartica oduzeta. Na to je moja majka reagovala i zahtevala da joj vrati karticu, jer nema pravo da joj oduzme karticu zato sto nije stigla za jedan minut  uđe i da smesti dete na sigurno i da da se otkuca. Kontrolor je na to odgovorio da će da je izbaci iz autobusa.

Otpor moje majke je trajao dok nije shvatila da je njeno unuče,moje dete, doživelo šok i da plače bez prestanka. Izašli su iz autobusa, kontrolor nije vratio kartu mojoj majci, a ona je u narednih sat vremena smirivala dete. Moje dete je doživelo šok i u povratku nije htelo da uđe u autobus, tako da su se peške vratili. Inače, dete svako jutro i popodne,kada ja krenem na posao, kod babe i dede ide sam i vraća se gradskim autobusom.Htela sam da ga odvedem kod lekara ali dete odbija da priča išta o situaciji.

Da li je babi sa detetom potrebno otimati kartu, ili je moguće, ukoliko je ženi ispala karta, dozvoliti joj  da se otkuca?
Da li je trebalo da je izbaci iz autobusa pa da dete ostane samo možda, pa neka se snalazi?
Šta sada ja da radim sa detetom koje neće da uđe u gradski autobus, jer se plaši Bus Plus kontrolora?
 
S poštovanjem,
Snežana Perišić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari