Darvin je bio u pravu 1

Izgleda je Darvin bio u pravu. Od mog rođenja država mi promeni pet naziva, toliko društvenih uređenja i puno predsednika. Svi ti lideri kleli su se u čast, obećavajući nam kako sve što rade jeste za naše dobro.

Zabeležio sam više od 70 groznih obmana, laži i klopki u koje smo upadali i čija je cena bila desetine hiljada stradalnika, a šteta preko 150 milijardi dolara. Sremski front, Goli otok, obavezan otkup i zabrana povratka Srba na Kosmet, dovoljni zločini da se ime onoga, čiji identitet je i danas tajna, nikad ne pomene.

„Malo morgen“, „Srbija se saginjati neće“, „Karlobag…“ donesoše sankcije, najveću inflaciju u svetskoj istoriji, 77 dana NATO razaranja što su samo neke od „zasluga“ drugog vođe. Lopovska i sramna privatizacija, lažna borba za Kosmet, slabljenje vojske i uvlačenje NATO na mala vrata su samo neki od bisera „žutih“.

I konačno, pojavljuje se ON. „Penzije neću dirati, tajkune ću pozatvarati i naplatiti im sve dugove i bićemo neutralna zemlja“. Raja opet poverova, a ON sve kontra. Tajkunima em nije naplatio dugove, em je one koje su „žuti“ osudili pustio iz zatvora, protivustavno smanjio penzije do čak 25 odsto, eliminisao Ustavni sud, Kosovo osamostalio, uvećao dug za 12 milijardi dolara, snagama NATO dozvolio nesmetano i nekažnjeno kretanje Srbijom, uzeo srpskog krvnika Blera za savetnika.

I još nas neki njegov jadni urednik, preko rijaliti TV, koja je uništila našu muziku, kadi kako se sve to čini za naše dobro. Okreni-obrni baš jesmo majmuni!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari