Čekanje na tužbu 1

Dojče vele je 5. avgusta ove godine objavio tekst pod naslovom „Godinu dana čekanja na tužbu“ u kojem je podsetio javnost da je prošlo godinu dana od teksta „Dosta je bilo milion“ u kojem su objavili i dokumentaciju o Radulovićevom poreskom dugu u Americi od milion dolara.

Od tada je Radulović više puta u medijima tvrdio da se radi o falsifikatu i da će tužiti DW. Međutim i posle godinu dana tužba nije stigla. Sve ovo je manje-više poznato javnosti.

Međutim, ono što šira javnost ne zna jeste da je Radulović istog dana kad je objavljen tekst „Godinu dana čekanja na tužbu“ reagovao i obećao po ko zna koji put da će u septembru sve biti razrešeno i da će konačno stići tužba protiv DW. Naime, na Twiter nalogu „Dosta je bilo“ izašla su dva tvita koja ovde prenosim: „Rok za podnošenje tužbe protiv DW i njegovog novinara nije istekao. Do sredine septembra očekujemo da ćemo završiti sve pripremne radnje. Prikupljanje preko 15 godina starih dokaza u Americi je veoma skupo, traje veoma dugo, a kada objavimo detalje u septembru, biće jasno i zašto“. Jedino što možemo zaključiti je da je Saša Radulović još jednom, po ko zna koji put slagao, jer eto, čudom nekim, oktobar je.

Zamislite Vulina da kaže da će tužiti KRIK čim prikupi dokaze u Kanadi da mu je tetka na legalan način poklonila 200.000 evra za stan i da prikupljanje dokaza u Kanadi je veoma skupo, traje veoma dugo, al jednog dana ćete videti i zašto!

Manipulacija kojom se služi Radulović sastoji se u tome da on prikuplja nekakve dokaze već više od godinu dana do kojih se navodno teško dolazi, ne bi li se afera zaboravila. Da je zaista hteo da se DW nađe pred sudom, bilo je dovoljno podneti krivičnu prijavu u kojoj bi naveo da je dokument koji je DW objavio falsifikat. Na Tužilaštvu je da pribavi dokaze i sasluša strane, a na Sudu da na osnovu dokaza koje je Tužilaštvo dostavilo DW osudi ili oslobodi optužbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari