Site name

Čekanje na tužbu

Dojče vele je 5. avgusta ove godine objavio tekst pod naslovom "Godinu dana čekanja na tužbu" u kojem je podsetio javnost da je prošlo godinu dana od teksta "Dosta je bilo milion" u kojem su objavili i dokumentaciju o Radulovićevom poreskom dugu u Americi od milion dolara.

5

Piše: Branko Klanšček

17. oktobar 2017. 15:30

Čekanje na tužbu

Od tada je Radulović više puta u medijima tvrdio da se radi o falsifikatu i da će tužiti DW. Međutim i posle godinu dana tužba nije stigla. Sve ovo je manje-više poznato javnosti.

Međutim, ono što šira javnost ne zna jeste da je Radulović istog dana kad je objavljen tekst "Godinu dana čekanja na tužbu" reagovao i obećao po ko zna koji put da će u septembru sve biti razrešeno i da će konačno stići tužba protiv DW. Naime, na Twiter nalogu "Dosta je bilo" izašla su dva tvita koja ovde prenosim: "Rok za podnošenje tužbe protiv DW i njegovog novinara nije istekao. Do sredine septembra očekujemo da ćemo završiti sve pripremne radnje. Prikupljanje preko 15 godina starih dokaza u Americi je veoma skupo, traje veoma dugo, a kada objavimo detalje u septembru, biće jasno i zašto". Jedino što možemo zaključiti je da je Saša Radulović još jednom, po ko zna koji put slagao, jer eto, čudom nekim, oktobar je.

Zamislite Vulina da kaže da će tužiti KRIK čim prikupi dokaze u Kanadi da mu je tetka na legalan način poklonila 200.000 evra za stan i da prikupljanje dokaza u Kanadi je veoma skupo, traje veoma dugo, al jednog dana ćete videti i zašto!

Manipulacija kojom se služi Radulović sastoji se u tome da on prikuplja nekakve dokaze već više od godinu dana do kojih se navodno teško dolazi, ne bi li se afera zaboravila. Da je zaista hteo da se DW nađe pred sudom, bilo je dovoljno podneti krivičnu prijavu u kojoj bi naveo da je dokument koji je DW objavio falsifikat. Na Tužilaštvu je da pribavi dokaze i sasluša strane, a na Sudu da na osnovu dokaza koje je Tužilaštvo dostavilo DW osudi ili oslobodi optužbi.

povezane vesti

Krvava satira

0

Piše: Milan Živković

Vratite veru u državne institucije

0

Piše: Vesna Živanović

komentari (5)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Igor

17. oktobar 2017.

Opet "morate nam verovati", kao sa predizbornim istrazivanjima javnog mnjenja. I gde je onda razlika izmedju Radula i Vucica?

Sale

18. oktobar 2017.

Od samog pocetka afere sam znao da Radulovic nece podneti tuzbu protiv DW. Prica o tuzbi je bila samo jedan jeftini demagoski trik za lakoverne koji u Radulovicu vide borca za uredjenu drzavu. Zasto Radulovic nije podneo tuzbu zakljucite sami.

Miroslav

18. oktobar 2017.

U americi je jos uvek septembar. Salu na stranu, moze Radulovic lagati sve jedno vreme, ali sve svo vreme ne moze. Bio sam simpatizer DJB, ali nakon afere Vracar mi je postalo jasno koliki je on zapravo prevarant.

DraganS

18. oktobar 2017.

Radulović je teški folirant i njegove šeme pranja novca, identične su onima koje spočitava, a to je SNS. Najgori opozicioni političar i nedajnamBože da dođe na vlast ili još gore u nekoj koaliciji

Milance

14. novembar 2017.

Tuzilastvo se ne bavi klevetama i uvredama. Mora privatna tuzba.