Site name

Vesić: Tim SNS-a za izbore Mali, Mladenović, Folić i ja

„I taj tim je, počev od gradonačelnika, gradskog menadžera, pomoćnika gradonačelnika, gradskog urbaniste - vodio Beograd. To je dobar tim, koji dobro radi. Naravno da će biti pojačan sa nekim novim ljudima, ali to će biti naš tim sa kojim ćemo izaći na ove izbore“ rekao je Vesić u intervjuu portalu Telegraf.

1

Piše: Innsajder/Telegraf

29. decembar 2017. 18:17

Vesić: Tim SNS-a za izbore Mali, Mladenović, Folić i ja

Foto: Beoinfo

Inače, aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić početkom maja ove godine, bio je izričit kada je izjavio da Siniša Mali više neće biti gradonačelnik Beograda.

Vučić je tada, kao premijer rekao, da će Mali ostavku podneti verovatno tokom leta, odnosno da neće čekati raspisivanje narednih lokalnih izbora u Beogradu.

U međuvremenu su se, po svemu sudeći, predomislili pa je gradonačelnik Siniša Mali krajem septembra rekao da ostavku još uvek ne podnosi zbog toga što ne zna kada će biti izbori, dodajući da možda ostavku neće ni dati.

"Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu", izjavio je tada Siniša Mali.

Istovremeno, predsednik Vučić nekoliko puta u javnosti je govorio da se protiv Siniše Malog vodi kampanja, a jednom prilikom je čak izjavio i da kao najveći politički neuspeh kao premijera vidi što „nije uspeo da odbrani Sinišu Malog, najboljeg gradonačelnika, žrtvu mrzitelja“.

Međutim, dok Vučić govori o takozvanoj kampanji protiv gradonačelnika, već mesecima su ostala otvorena brojna pitanja kao što su pitanja koje je pokrenula Agencija za borbu protiv korupcije o imovini Siniše Malog, pitanja o njegovoj odgovornosti u slučaju Hercegovačka kao i o nedavnom nameštanju tendera za novogodišnju jelku

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

kole

29. decembar 2017.

SNS ima ponovo tim da nastavi tamo gde su stali i taj tim ne treba menjatidok se za ostale iz opozicije ne može reći.