Fantomi: Ministre odbrane pomozite Vulinu 1

Poštovani ministre odbrane,

Mi iz Pokreta Ujedinjenih Fantoma, ovom molbom želimo da Vam ukažemo na slučaj gospodina Aleksandra Vulina poznatijeg po nadimku srpski Če Gevara.Dotični je zbog hendikepa (lošeg vida t.j velike dioptrije), više puta bio odbijen da služi vojni rok, bez obzira na njegovo insistiranje i želju da se oduži svojoj otadžbini za sve što mu je pružila. Za vreme NATO agresije ta želja je bila izrazito izražena i jaka, ali NE i samo NE bili su odgovori koji su dolazili iz vojnog odseka. Tada momčina, a sada već odrastao čovek tužno je sva ta dešavanja pratio iz hotelskih soba hotela „Hajat“, nemoćan da bilo šta učini.

Jadan Če je ratnim huškanjem po Bosni i Hrvatskoj, a kasnije i na Kosovu i Metohiji, mislio da će privući pažnju vojnih čelnika, ali bio je naivan kao što se i sada pravi. I ako mu je idol Če Gevara, jedina sličnost sa Če Gevarom mu je nažalost u načinu pušenju tompusa, što ga čini veoma nesrećnim.

Molbu koju vam šaljemo je bez njegovog znanja, te Vas molimo da izađete u susret srpskom Če Gevari da u potpunosti uspe da iskopira svog idola. Omogućite mu služenje vojnog roka u najtežim mogućim pešadijskim uslovima i ispravite jednu nepravdu koja je napravljena nad ovim nesrećnim čovekom. Vi ste još jedini koji mu može pomoći. Inače, njegov kum vlasnik TV Pinka, nas je zamolio da izdvojite minut-dva i pročitate ovo pismo, jer kako kaže veoma je zabrinut za svog kumašina.JUL je idealan za ispunjenje njegove neostvarene želje.

Sa željom da uslišite našu molbu,

Pokret ujedinjenih fantoma

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari