Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović, posle sastanka sa predstavnicima mađarske policije, prenosi RTS.


Stefanović je, takođe, rekao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić, koja je u noći između petka i subote nestala u Subotici, poslednji put „detektovan“ dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj, kao i da „ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj“.

Prema Stefanovićevim rečima, mogućnost otmice nije isključena, te je zato pozvao građane da se ne samoorganizuju kako ne bi uništili eventualne dokaze.

– Policija je odlučna da nastavi posao sve dok ovaj slučaj ne bude rasvetljen – rekao je Stefanović, koji je juče u Bajmoku posetio i mesto na kojem je Tijana Jurić viđena poslednji put.

Inače, od noći između petka i subote Žandarmerija, policija sa istreniranim psima, građani, pa i mađarska policija i Interpol tragaju za 15-godišnjom Subotičankom Tijanom Jurić, koja je poslednji put viđena tog petka oko ponoći u Bajmoku. Od tada joj se gubi svaki trag. Odnosno, jedini trag koji je pronađen, a što ukazuje da se našla na mestu blizu sportskog centra u Bajmoku, gde je sa drugovima i drugaricama bila na zabavi, jeste bela patika, koja je bez ikakve sumnje pripadala njoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari