Povodom teksta objavljenog u vašem listu 30. novembra pod naslovom „Tabakovićeva prevremeno otplatila 44.250 evra Telekomu“ molimo vas da u cilju objektivnog informisanja javnosti objavite sledeće reagovanje, odnosno objašnjenje:

Povodom navoda da je „Tabakovićeva u Telekomu bila zvanično zaposlena kao stručnjak za ekonomske poslove, a ranije i kao direktor za logistiku, s tim što je praktično sve vreme bila politički aktivna i uglavnom obavljala funkciju narodnog poslanika“ podsećamo da je Jorgovanka Tabaković bila poslanik i ministar do 24. oktobra 2000. godine, a da je za poslanika ponovo izabrana 2007. godine.

Takođe, povodom navoda da „Tabakovićeva tokom 12 godina nije platila nijednu ratu za pomenuti stan (čekajući da Telekom odgovori na njen zahtev…“, kako je navedeno u tekstu), skrećemo pažnju da je, kao što je i objašnjeno u odgovoru Danasu, Jorgovanka Tabaković bila „izostavljen slučaj“, ostavljen između Pošte i Telekoma „na ničijoj zemlji“, ne svojom voljom već po nečijem nalogu.

Napominjemo i da računica o ceni kvadrata otkupljenog stana nije korektno izvedena već je proizvod interpretacije i konstrukcije dela dokumentacije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari