Kompanija Hemofarm dobitnik je ovogodišnje glavne nagrade Virtus za filantropiju. Hemofarm i Hemofarm fondacija to prestižno priznanje osvojili su u kategoriji posebnog doprinosa na nacionalnom nivou na polju korporativne odgovornost u 2014. godini tokom koje su podržali čak 128 projekata vrednih više od 108 miliona dinara:

Pomoć je upućivana poplavljenim područjima, zdravstvu, kulturi, deci, socijalno ugroženima, talentima I najboljim studentima. Izražavajući zadovoljstvo što su napori i ideje za izgradnju boljeg i zdravijeg društva i ovim priznajem društveno potvrđene, direktorka korporativnih poslova Hemofarma Sanda Savić je istakla da i kompanija i Fondacija Hemofarm nastoje da konkretnim delima građanima kontinuirano dokazuju da se zaista „svim srcem bore za svako dobro“.

– Zadovoljstvo mi je da u ime Hemofarma primim ovu izuzetnu nagradu za naš kontinuirani rad. Nama je važno što smo osetili privilegiju da pomažemo ljudima kojima je pomoć zaista potrebna. Hemofarm ove godine slavi 55 godina postojanja, Hemofarm Fondacija ušla je u treću deceniju rada i ova nagrada nas obavezuje da nastavimo da pomeramo granice u našem radu“ – rekla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari