Kompanija „M-tel“ ponudila je od juče paket koji objedinjuje usluge fiksne telefonije, mobilne, interneta i digitalizovane tv i taj paket je za 30 odsto jeftiniji u odnosu na postojeću ponudu u Crnoj Gori.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 Osim što je jedinstven, to jest povoljan, kako je kazao izvršni direktor M-tela Vladimir Lučić to je istovremeno i najveća investicija u telekomunikacionoj infrastrukturi u Crnoj Gori. Predstavljajući juče novinarima ovaj paket Lučić je rekao da su ove usluge vredne 30 miliona evra od čega je vlasnik kompanije obezbedio 10 miliona, a kompanija iz sopstvenih sredstava 20 miliona evra i da „M-tel“ planira da do kraja ovog projekta, koji traje tri godine signalom pokrije sva prigradska naselja. Cene paketa koji objedinjuje usluge fiksnog, mobilnog, interneta i kablovske tv kreću se od 13,9 do 24,9 evra za 25 megabita u sekundi, a usluge korisnici mogu i kombinovati. I kombinovane usluge takođe su po najpovoljnijim cenama, saopšteno je prilikom predstavljanja ovog paketa.

Kompanija M-tel juče je potpisala i protokol sa Ministarstvom prosvete Crne Gore prema kojem M-tel omogućava besplatan internet za sve osnovne i srednje skole u Crnoj Gori. Inače M-tel je na tržište Crne Gore sa radom počeo pre osam godina kao treći operater mobilne telefonije ali je vrlo brzo stekao ugled i poverenje korisnika i osvojio oko trećinu tržišta na polju mobilne telefonije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari