Na Novosadskom sajmu će se do kraja sedmice održati četiri sajamske priredbe. Danas počinju sajmovi posvećeni lovu, ribolovu, hortikulturi, šumarstvu, konjarstvu, a zahvaljujući i novom konceptu i automobilizmu u istom terminu.


– Sajam lova, ribolova, sporta, jedna od omiljenijih priredbi među posetiocima Novosadskog sajma, i ove godine donosi opremu za lovce i ribolovce uz sajamski popust, ali i novi segment u ovom terminu – automobilizam, koji će doprineti bogatstvu ponude – rekao je Bojan Gajić, direktor Direkcije za sajamsku delatnost. Od 1. do 5. oktobra publici će se predstaviti trgovci automobilima, a izlagači najavljuju novitete i premijere za tržište Srbije.

– Spajanjem dosadašnjeg Sajma automobila sa sajmovima koji su tradicionalno, posle Poljoprivrednog sajma, privlačili najviše pažnje posetilaca, možemo da dobijemo još kvalitetniju posetu, ne samo iz Srbije, nego i iz regiona – dodao je Gajić.

Sajmovi „Lorisa“ počinju 1. oktobra, Sajam konjarstva i sersana dva dana kasnije – 3. oktobra. Sve priredbe traju do nedelje, 5. oktobra.

Porodični dan je u subotu, 4. oktobra, kada cela porodica sa decom do 16 godina može da poseti Sajam uz jednu kupljenu ulaznicu koja košta 300 dinara. Radno vreme je od 10 do 19 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari