Prvi „Šoping vikend“ na Bazaru Beogradskog sajma održaće se u subotu i nedelju, a prodavci su pripremili popuste i akcije, na kojima će potrošači poznate robne marke garderobe, obuće, sportske opreme, moći da nabave po cenama nižim i do 30 odsto. „Šoping vikend“ se održava u halama 7 i 8, a radno vreme butika biće od 10 do 22 časa, dva sata duže od uobičajenog.


– Bazar je manifestacija sa tradicijom dugom 25 godina, a Udruženje bazara odlučilo je da organizuje vikend za kupovinu uz velike popuste. Posetioci koji dođu imaće lepu priliku da se pre svega zabave, jer se istovremeno održavaju i Sajam kozmetike „Dodir Pariza“, jedan od najpriznatijih u Evropi, koji će imati i bogat stručni program, kao i Dečiji sajam, koji pored raznovrsne zabave za najmlađe nudi i poseban kutak za mame i tate – kaže za Danas šef Bazara Ljubodrag Rakočević.

Za Dečiji sajam, koji se održava u hali 3, ulaz je besplatan, dok se Sajam kozmetike održava u hali 2, ulaznice su 350 dinara, a đacima i učenicima škola za negu lepote omogućen je ulaz po povlašćenim cenama od 200 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari