Ivica Dačić, predsednički kandidat koalicije oko SPS, prilikom posete Leskovcu u izbornoj kampanji izdašno je častio muzičare koji su ga prijatno iznenadili interpretacijom numere „Skitnica“, obrađenom u njegovu čast.


Stihovi „Ovo je moja kuća, živeo sam tu, ovo je Srbija, Dačić voli nju, samo Dačić voli nju“, izmamili su široki osmeh na licu vođe socijalista, a njegov savetnik Ivica Tončev mašio se za džep i dao mu poveći svežanj novčanica, među kojima su dominirale one od 5.000 dinara. Dačić je „zakitio“ harmonikaša, proverio koliko je novca dao i konstatovao: „O, dobro ste prošli“. Sve je zabeleženo na Youtube portalu.

Predsednik SPS nije krio dobro raspoloženje ni na koncertu Ane Bekute, (marketinške) miljenice Milutina Mrkonjića. Folk pevačica je, preksinoć na solističkom koncertu u Sava centru, u jednom trenutku zamolila Dačića da joj se pridruži na sceni, na šta je on odgovorio: „Ti si rešila da mi uništiš političku karijeru“, popeo se na binu i s njom u duetu zapevao „Kad zamirišu jorgovani“.

Na koncertu i Tadić

Koncertu Ane Bekute prisustvovali su i predsednički kandidat DS Boris Tadić, kao i funkcioneri SPS Milutin Mrkonjić i Slavica Đukić Dejanović. Tadića, koji je ušao u salu na polovini koncerta, sa scene je pozdravio Šaban Šaulić, a zatim i publika. Podsetimo, lider DS je ovih dana potvrdio da je SPS „najsigurniji partner“ demokratama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari