Sajam kratke elektronske forme, 13. po redu, biće otvoren večeras u 20 sati u Kulturnom centru REX. Posetioci će moći da vide 47 radova autora i autorki koji su odgovarali na temu „Drugačiji svet“, a autor izložbene postavke je Vladimir Tupanjac.


Svi radovi koji su odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni su na internet, a biće prikazani i na izložbi. Ako ste zainteresovani da ugostite izložbu, javite nam se.

Konkurs je bio otvoren za sve zainteresovane učesnike i učesnice: vizionare i vizionarke, pesimiste i pesimistkinje, profesionalne umetnike i umetnice, amatere i amaterke, entuzijaste i entuzijastkinje, oportuniste i oportunistkinje, bundžije i bundžijke, karijeriste i karijeristkinje, mlade i stare, koji su imali 30 sekundi da saopšte „kakav/zašto/gde bi mogao da bude drugačiji svet“.

Na osnovu odluke žirija KEF-a 13, prvoplasiranom radu biće dodeljena nagrada od 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Izložba će biti otvorena do 31. decembra, a publika će moći ponovo da je pogleda od 14. do 22. januara, radnim danom od 10 do 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari