Džefri Kacenberg, jedan od rukovodilaca Drimvorksa, otkrio je da je ponudio 75 miliona dolara za još tri epizode izuzetno popularne TV serije „Breaking Bad“, koja je nedavno završena. Njegov plan je bio da se cela priča nastavi tamo gde je serija okončana, a da novi sadržaj bude emitovan preko televizije-na-zahtev i to u šestominutnim segmentima.


„Rekao sam im – napraviću najveći plati-i-gledaj televizijski događaj svih vremena“, otkriva Kacenberg.

Kao što se pokazalo scenaristički tim je imao definitivnu ideju kako da završi seriju, ali je Kacenberg svakako bio spreman da uloži još novca u nastavak.

„Epizode poslednje sezone su koštale oko 3,5 miliona dolara. Što znači da bi imali veći profit od te tri sezone nego od svih epizoda serije koja je trajala pet godina“, zaključuje Kacenberg, koji je morao da se pomiri sa činjenicom da „novac ipak ne može sve da kupi“.

Inače, koliko je serija „Breaking Bad“ popularna svedoči i informacija da će jedno dobrotvorno udruženje iz Albukerkija u subotu, 19. oktobra, biti domaćin prijema, pomena i sahrane u Sanset Memorijal Parku u Novom Meksiku, fiktivnom liku Voltera Vajta, koga u seriji tumači glumac Brajan Krenston.

Kako bi prisustvovali ovom događaju, svi zainteresovani će morati da daju neku vrstu dobrotvornog priloga fondu koji se brine o beskućnicima. Minimalni iznos donacije za prisustvo na sahrani je 20 dolara, a za prijem, komemorativni govor i sahranu 100 dolara.

„Volter Vajt je kod gledalaca razvio svest o problemima i štetnosti korišćenja droge i beskućništvu, a ako njegova smrt kroz dobrovoljne priloge može da pomogne u borbi protiv narkomanije i sklanjanja beskućnika sa ulica naših gradova, onda će naša organizacija sa zadovoljstvom prikupljeni novac proslediti onima kojima je najpotrebniji“, saopštila je organizacija za zaštitu zdravlja beskućnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari