Gradski odbor DS Novog Sada ocenio je da su naprednjaci „bezobzirni“ i „neodgovorni“, jer u ozbiljnoj situaciji vide priliku da još jednom „kamenuju“ DS.


U saopštenju DS je reagovala na prethodno saopštenje SNS Novog Sada u kome se navodi da su čelnici DS predvođeni liderom Bojanom Pajtićem otišli u pekaru koju su napali ekstremisti, kako bi odatle poslali „zapaljive ekstremističke izjave protiv Vlade Srbije“.

DS navodi da su tim saopštenjem naprednjaci pokazali da su, bezobzirni, zato što u ozbiljnoj situaciji – koja preti da značajno ugrozi bezbednost u regionu, od Albanije i Kosova do Makedonije, Crne Gore i Srbije – jedino vide priliku da još jednom kamenuju DS.

Dalje DS ocenjuje i da su u SNS neodgovorni, jer ništa nisu učinili da zaštitite vlasnike radnji nesrpskog porekla, zatim besprizorni, zato što duže od dve godine vode katastrofalnu politiku, te da su nelogični jer im zameraju što su posetili pekaru i tamo doručkovali.

DS kaže i da u SNS i ne govore istinu „zato što Bojan Pajtić uopšte nije bio u pekari koju su napali ekstremisti, nego u službenoj poseti Nemačkoj“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari