DS, SPS i PUPS u opštini Lapovo napravili su koaliciju sa grupom građana „Za život Lapova“, na čijoj se listi nalaze i aktivisti pokreta Dveri, saznaje Danas. Konstitutivna sednica SO Lapovo trebalo bi da se održi sutra, kada će biti ozvaničena lokalna koalicija i podeljene funkcije, a kandidat za predsednika opštine je Nebojša Miletić, prvi čovek lokalnog odbora DS.

Miletić je potvrdio za Danas da je u Lapovu sklopljena koalicija ove četiri liste, ali nije želeo detaljnije da govori o tome. S druge strane, menadžer pokreta Dveri Boško Obradović naglašava za naš list da je njihov stav da je nedopustivo sklapati koalicije sa „strankama Tadićevog režima“ ostao nepromenjen.

„Na izborima u Lapovu učestvovali smo u koaliciji sa dve grupe građana i zajedno smo osvojili sedam mandata, od kojih pokret Dveri ima tri. Prema sporazumu, grupe građana iza naše koalicije mogu samostalno da donose političke odluke, ali sigurno je da naša tri odbornika neće glasati za koaliciju sa DS“, navodi Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari