Beograd – Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić izjavio je posle glasanja da želi da izbori u Srbiji budu fer i pošteni, i da na njih izađe što više građana kako bi izabrani predsednik imao što veći legitimitet. On je poručio da će koalicija oko naprednjaka „obratiti pažnju na svako biračko mesto, i da neće dozvoliti bilo kakvu prevaru i krađu“.


– Srbija ne zaslužuje da dobije predsednika u koga bi se sumnjalo da je nešto ukrao – poručio je Nikolić koji je u pratnji supruge Dragice glasao u bloku 11c u Novom Beogradu. Lider SNS je ponovio da je da je ubeđen da Srbiji neće biti bolje ako on ne pobedi, ali da je sada sve u rukama građana. „Nikad još nisam propustio priliku da čestitam onome ko me pobedi. Očekujem isto tako i da večeras Boris Tadić čestita meni na pobedi. Ja sam tu čestitku zaslužio više nego on“, istakao je on.

Nikolić je rekao da je ponosan na svoje saradnike i na sve ljude koji su mu pomogli da u kampanji izdrži to što, kako je naglasio, do sada niko nije izdržao, i što se nada da više niko neće morati da izdrži. On se zahvalio svim medijima koji su u kampanji učestvovali „tako što su znali svoju profesiju“.

Lider naprednjaka je izjavio i da je „oprostio svima koji su radili isključivo za kandidata DS“, jer je prema njegovom mišljenju, „tako možda moralo da bude, kao i da je novinarima egzistencija zavisila od plate koju dobijaju izveštavajući o kampanji“.

– Učinio sam sve što je bilo moguće, nastupao sam fer, korektno i pošteno, obrazlagao svoj program i govorio da Srbija mora da se promeni da bi krenula dalje. Sve ostalo je u rukama građana – ocenio je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari