Dok ne srušimo Vučića sa vlasti, ne prestajemo sa mitinzima, poručio je predsednik DS Bojan Pajtić na opozicionom mitingu tokom vikenda u Zrenjaninu. On je kritikovao premijera i zbog činjenice da „daje u bescenje i krčmi vojvođansko zemljište“. Obraćajući se prisutnima na večernjem mitingu „Osvetlimo Srbiju“, koji je održan na Trgu Zorana Đinđića u Zrenjaninu, Pajtić je rekao da je Zrenjanin prvi grad u Srbiji u kome je SNS na silu preotela vlast i dovela do njegove agonije.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

 

– Aktuelna vlast čini ono što nijedna do sada nije, poljoprivredno zemljište u bescenje daje strancima i otima Elektrovojvodinu, jednu od najuspešnijih preduzeća u Pokrajini i vređaju nas obrazloženjima da će umesto nje otvoriti dispečerski centar sa tri sekretarice u Novom Sadu i time kompenzovati ono što su decenijama građani Pokrajine stvarali – naveo je Pajtić.

On je podsetio da je nakon mitinga u Beogradu DS obećala da neće prestati sa organizovanjem mitinga „dok ne sruše Vučićev režim“.

– Nećemo prestati sa organizovanjem mitinga jer je ova vlast apsolutno štetna za standard građana, zbog toga što je ova vlast razorila sav sistem u Srbiji, zbog toga što ona ukida demokratiju, smanjuje plate i penzije – rekao je Pajtić.

Povodom mitinga DS i Nove stranke u Zrenjaninu oglasio se opštinski odbor SNS saopštenjem u kome tvrde da su demokratama otkazali poslušnost njihovi članovi. Naprednjaci su u svom reagovanju za javnost naveli da je pored svoje nesposobnosti da vodi Pokrajinsku vladu, Pajtić demonstrirao i svoju nesposobnost da organizuje miting, a da mu je poslušnost otkazala i zrenjaninska DS, koja nije uspela ni da sakupi sve svoje odbornike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari