Niko me nije kontaktirao od nadležnih organa u vezi s transkriptima prisluškivanog razgovora. Rado ću im dostaviti sve dokumente koje sam javnosti već predstavio, kaže za Danas potpredsednik DS i premijer Vojvodine Bojan Pajtić, odgovarajući na pitanje da li su ga nadležni organi kontaktirali zbog nastale afere s prisluškivanjem njegovog razgovora s Lidijom Udovički.

Pajtić ističe da ne veruje da će se sve u vezi sa aferom razjasniti kako je najavio premijer Srbije Aleksandar Vučić. 

– Pobrojali smo poslednje tri godine više od stotinu lažnih obećanja Aleksandra Vučića. Od toga da se neće smanjivati penzije, da će se graditi fabrika čipova  i tri milijarde evra, do toga da će Arapi uložiti stotine miliona evra u navodnjavanje. Da ne spominjemo da svakih šest meseci obećava da ćemo za dve godine živeti bolje. Dakle, ne verujem nikad u ono što kaže Aleksandar Vučić. Posebno mi je smešna ideja da bi Aleksandar Vučić istražio radnje svoga kuma. Kao da on ne zna šta kum radi. Komedija – kaže Pajtić.

* Premijer je povodom afere prisluškivanje istakao da je u njoj ipak najvažnije da se razjasni sve do kraja.  „Neko je nešto fabrikovao da bi napravio drugu vrstu afere. I jedno i drugo mora da se razjasni – ili je neko tražio pare ili nije. Ako je tražio, mora u zatvor, makar to bio ja. Ili ako nije, onda zbog uznemiravanja javnosti mora da odgovara pred licem pravde“, poručio je Vučić. Jer, kako je primetio, smešno je da svi optuženi idu na detektor laži, a da oni koji su optuživali ne žele to da učine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari