Site name

Music Test 2015 za rok, pop i hip - hop autore

Test za najtalenovanije

Mesta za prve tri Music Test audicije su popunjena - ako ste muzički autor u rock, pop ili hip -hop žanru, požurite sa prijavama! Upražnjena su mesta za još četiri audicije, a najbolje muzičare na kraju ovog specifičnog muzičkog maratona očekuju vredne nagrade - snimanje albuma i spota.

Piše: D.J.

19. jul 2015. 23:28

Music Test daje šansu mladim, neafirmisanim muzičarima da se popnu na scenu i pod svetlima reflektora predstave svoju muziku. Sve što treba da urade je da se prijave preko sajta musictest.org, pošalju svoj demo ili drugi snimak i organizatori će im se javiti i pomoći im da se pripreme za prvi nastup. Music Test je muzička manifestacija posvećena afirmaciji autora u tri žanra: pop, rock i hip - hop. Manifestacija ima takmičarski karakter, a najtalentovanije muzičare očekuje snimanje albuma i spota
Music Test je prvi put održan 2014. godine, a ove godine traži najtalentovanije muzičke autore cele jeseni. Prva audicija održaće se 5. septembra u Beogradu, a preostalih šest do kraja novembra 2015. godine. Pobednici u sva tri žanra biće proglašeni u večeri velikog finala u decembru 2015. godine.
Organizatori ohrabruju sve muzičke autore da se prijave, bez obzira na njihov socio-ekonomski status, grad iz kog dolaze ili druge različitosti, jer pored doprinosa razvoju kulturnog i umetničkog života Srbije, žele da razvijaju i zdrav takmičarski duh i daju šansu svima. Ove namere prepoznao je i Grad Beograd, čiju podršku Music Test ima, ali i brojni ugledni ljudi sa muzičke i medijske scene. Među njima su muzičari: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Riblja čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila i novinari: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi. Više informacija možete pronaći na sajtu musictest.org i zvaničnim Facebook i Twitter stranama manifestacije.

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.