Zbog mnogo čega El Klasiko između Reala i Barselone u subotu u okviru 9. kola Primere biće u centru pažnje više nego nekoliko prethodnih. Na teren se posle suspenzije zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Mundijalu vraća Luis Suarez, koji je ovog leta prešao u Barselonu, a baš u petak uveče mu je istekla kazna.

Nema sumnje da će problematični Urugvajac biti u centru pažnje, kao i borba između najboljeg strelca Kristijana Ronalda, koji ima prosek od 2,1 pogotka po meču ove sezone u Primeri i golmana Katalonaca Klaudija Brava, koji je nesvladan 720 minuta, tj. u svih osam mečeva ove sezone u španskom šampionatu.

U nedelju je na programu još jedan sjajan meč u najjačim ligama sveta, tačnije Premijer ligi, jer Mančester junajted dočekuje Čelsi. Iako su londonski „plavci“ mnogo bolji ove sezone i vodeći na listi, njihov trener Žoze Murinjo ima razloga za brigu jer napad zbog povrede neće predvoditi Dijego Košta, a u Ligi šampiona povredio se i Loik Remi.

Sve najzanimljivije mečeve engleskog i španskog prvenstva uključujući i dva velika derbija možete pratiti na kanalima Sport kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari