Nisu stali ni Vojvodina ni Ognjen Ožegović posle fudbalske rapsodije u prvom meču sa Sampdorijom i obezbeđenog prolaza u završni krug trke za Ligu Evrope. Dvostruki strelac u fascinantnoj pobedi od 4:0, prošlog četvrtka u Torinu, „poentirao“ je i u prvoj prvenstvenom trijumfu „lala“ ove sezone, minulog vikenda, a te njegove „makazice“ protiv Javora obišle su fudbalsku Evropu.

Skočim ja ovako tri ili četiri puta na svakom treningu. I protiv Javora sam probao jednom pre nego što je uspelo. Ovaj drugi put je baš dobro ispalo. Sigurno moj  najlepši gol u karijeri – objasnio je u izjavi za Mozzart sport dvadesetjednogodišnji centarfor „lala“.

Strelac prelepog loba protiv italijanskog velikana iz Đenove tvrdi da je dobijen duel sa Ivanjičanima pokazao da ekipa nije odletela nebu pod oblake posle razbijanja Sampdorije na sitne komade.

– Bio je to psihološki jako težak meč za nas, jer nije lako doći sebi posle onakve utakmice u Torinu. Međutim, znao sam da ćemo biti dobri i ostati nogama na zemlji. Verujem da će tako biti i u nastavku sezone. Mada, nije ti dobro kada pogledaš raspored utakmica. Nemamo nijednu sredu odmora. Umorni smo, ali nećemo stajati, iako se može očekivati da bude padova, što je i normalno sa ovolikim obavezama.

Igrači i stručni štab su digli na noge fudbalsku javnost u Srbiji partijom na Apeninima, sada su na redu navijači kluba sa „Karađorđa“, da ispoštuju uspeh svog tima.

– Kažu nam iz kluba da će stadion sigurno biti pun. A mi ćemo igrati kao u Italiji. Ova naša igra nam je donela rezultat i nećemo odustati od nje. Nismo ni završili posao, Sampdorija je veliki klub i neće se lako predati – podseća bivši fudbaler Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari