Fudbaleri Partizana stigli su posle plasmana u Ligu Evrope rasterećeni na gostovanje Radu na Banjici, što se manifestovalo ubedljivim trijumfom i povratkom na čelo tabele Jelen Superlige posle 4. kola – 4:0 (2:0).

Mreža „građevinara“ načeta je u 26. minutu kada je iskusni Danko Lazović sa desne strane uputio dubinsku „kiflu“ po zemlji a lopta pronašla Petra Škuletića kojem nije bilo teško da nastavi golgetersku seriju. Ofanziva „parnog valjka“ nije utihnula, a kada su domaćini pomislili da će sa minimalnim zaostatkom na odmor najbolji pojedinac na meču Lazović je šutnuo po zemlji sa dvadesetak metara, a lopta koju je pokušao da uhvati prošla kroz ruke i noge golmanu Jovaniću i odsela u mreži (42).

Drugo poluvreme nije donelo drugačiju sliku. Partizan je napadao, a akteri prvog gola su u 57. minutu zamenili uloge nakon što je Živković uposlio Škuletića na levom boku a ovaj proigrao Lazovića za 3:0. Do kraja susreta na teren je ušao i Fofana i još jednom potvrdio da uvek može da odgovori izazovu, što će biti važno u prvom meču Lige Evrope protiv Totenhema jer je Škuletić suspendovan. Još jednom je Živković počeo akciju, proigrao rezervistu Ninkovića a ovaj centrirao na glavu Fofani koji je postavio konačan rezultat (86).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari