Posle rastanka sa Sinišom Mihajlovićem novembra prošle godine, odustajanja u „minut do 12“ Aleksandra Stanojevića i probnog testa s Ljubinkom Drulovićem, za kojeg se unapred znalo da će ostati samo privremeno rešenje na klupi A reprezentacije, u Fudbalskom savezu Srbije su do avgusta i generalne probe za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, s Francuskom, tražili naslednika treneru Sampdorije, a nakon razlaza s Dikom Advokatom odlučili su, izgleda, da promene praksu. Pa bi novopečeni potpredsednik FSS Savo Milošević već 25. novembra, na sednici Izvršnog odbora, trebalo da iskoristi dato mu ekskluzivno pravo izbora stratega „orlova“ i saopšti nam ime novog šefa Ivanovića, Kolarova, Matića, Mitrovića, Tadića i ostalih.


Osim ako već nije prelomio da to bude vršilac dužnosti selektora A selekcije na sinoćnjoj prijateljskoj utakmici Radovan Ćurčić, do debakla starije ekipe protiv Danske angažovan na vodećem mestu u stručnom štabu mlade selekcije.

– Radovan Ćurčić ima moje ogromno poverenje na osnovu onoga što je dosad uradio. Radi se o stručnjaku koji je pokazao i pokazuje da zna posao. Veoma je važno što uz sebe ima pouzdane saradnike, dobar stručni štab. Nije alibi trener, tačno zna šta hoće i ima moju bezrezervnu podršku – poručio je s Krita najbliži saradnik predsednika FSS Tomislava Karadžića.

Što ne isključuje mogućnost otpisivanja u zadnji čas bivšeg trenera Javora, Borca i pomoćnika nekadašnjeg selektora A selekcije Vladimira Petrovića zarad nekog drugog domaćeg stručnjaka, kojih je sve manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari