Partizanov predsednik Dragan Đurić „preživeo“ je sednicu Skupštine crno-belih, tom prilikom sa članovima svoje vlade žestoko isprozivao opoziciju u njenom odsustvu i glasovima dobre većine prisutnih članova najvišeg klupskog organa potvrdio mandat u ulozi prvog čoveka srpskog prvaka, a sledeće subote će moći da se pohvali još jednim uspehom.


Posle 54 godine stari „lampaš„ je otišao na otpad, a na njegovom mestu uskoro će zasvetleti LCD semafor, kupljen prošle godine u Kini. Pitanje je, međutim, ko će ga zaista ubuduće gledati iz centralne lože stadiona u Humskoj, rezervisane za čelnike crno-belih, jer jedan od najbogatijih Srba Miroslav Bogićević nikako ne odustaje od, kako kaže, mirnog preuzimanja vlasti u kancelarijama najtrofejnijeg kluba naše zemlje u poslednjih deceniju i po.

Vlasnik koncerna Farmakom sa saborcima uveliko skuplja potpise za vanrednu sednicu Skupštine crno-belih, na kojoj bi uspešni Šapčanin najranije u aprilu, a najkasnije za 90 dana od njenog eventualnog zakazivanja (u roku od 15 dana posle podnošenja spiska sa 22 imena članova SK), mogao naslediti Đurića.

Do tada bi i jedni i drugi trebalo, odnosno morali da navijaju za ekipu, koja s novim trenerom Avramom Grantom 3. marta u Novom Pazaru, nastavlja odbranu titule, s deset bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, stečenih u vreme smenjenog Aleksandra Stanojevića i bivšeg sportskog direktora Mladena Krstajića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari