Toliko smo lagali u prethodnom periodu, da nam više niko ne veruje, ogorčeno je i poverljivo, bar je tako mislio, konstatovao Zvezdin operativac Stefan Pantović, pošto su se ugasile kamere i nakon što je, na dva puta pomeranoj konferenciji za novinare na Marakani, izjavio da je najavljeno predstavljanje novajlije iz Crne Gore Vladimira Jovovića (20) odloženo iz tehničkih razloga.

Kako je Pantović precizirao, sa Sutjeskom iz Nikšića nisu dogovoreni detalji oko garancija plaćanja, pa zbog toga nije došlo do potpisivanja ugovora. On je dodao i da razlike nisu nepremostive, podsetivši i da Crvena zvezda i Sutjeska imaju dobre odnose. Jovović je veoma perspektivan ofanzivni vezista, a za reprezentaciju Crne Gore je nastupao pet puta.

Ovako igranje sa Zvezdinim imidžom oko (ne)suđenog pojačanja Jovovića, gotovo da je nezabeleženo u našem najtrofejnijem fudbalskom klubu. U pat poziciji našao se i klupski portparol Marko Nikolovski, koji ovoga puta nije sa ekipom na pripremama u Sloveniji, a malobrojni novinari su bili suočeni sa kontradiktornim informacijama. Sve se bespotrebno zakomplikovalo, za šta su isključivi krivci čelnici Crvene zvezde, jer su spremili ražanj, iako je zec još u šumi. Takav propust je i posledica već dugotrajnog maltene haotičnog stanja u klubu.

U istom danu crveno-beli su primili još jedan težak udarac, jer je vezni igrač Rade Krunić otišao u Vojvodinu, a za takav epilog Zvezdin generalni direktor je optužio njegovog menadžera, rekavši da se prema Kruniću ponaša kao robovlasnik. Ovi događaji zasenili su drugi test fudbalera Crvene zvezde i pobedu nad slovenačkim drugoligašem Ankaranom (3:1). Zanimljivo je da su crveno-beli sva tri gola postigli u prvih 15 minuta, a strelci su bili Jović, Gavrić i novajlija Parker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari