Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su juče i treću pobedu na pripremama u Sloveniji, ovaj put nad Koprom minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

Strelac jedinog gola na meču bio je Aleksandar Katai početkom drugog poluvremena (47), kada je i ušao u igru kao deo postave za drugih 45 minuta, a na asistenciju Avramovskog. I pre gola Zvezda je imala terensku inicijativu, ali je domaćin bio opasniji i konkretniji, pa je samo prisebnost golmana Rajkovića doprinela da Kopar ne povede. Imali su i crveno-beli do odlaska na odmor solidnu priliku, ali su Stojanović i potom Gavrić bili nespretni u realizaciji. Nakon vodećeg gola Zvezda se uglavnom skoncentrisala na odbranu i pretnje iz daljine, a najozbiljniju priliku domaćina da izjednači pred kraj susreta osujetio je golman Kahriman.

Podsetimo, crveno-beli su ostvarili tri pobede na pripremama u Sloveniji s obizrom da su pored Kopra bili bolji od lokalnog nižerazrednog kluba Tolmina (3:0) i Ankarana (3:1), pa se nakon dobro obavljenog posla danas vraćaju u Beograd. Narednu fazu priprema od 1. februara obaviće u Turskoj gde ih očekuju ozbiljnije provere protiv Olimpije i BATE Borisova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari