Crvena zvezda se ekspresno vratila u pobednički ritam posle remija s Napretkom u prošlom kolu. Nije šampion blistao ni protiv Novog Pazara, ali je dvostruki strelac Đorđe Rakić nastavio niz pobeda crveno-belih u prvenstvenim duelima s klubom iz grada na Jošanici, produživši i seriju superligaških mečeva bez primljenog gola ove sezone.

– Mogu da budem zadovoljan rezultatom i pobedom. Igra još nije na nivou koji očekujem, ali ne može u ovom trenutku da bude bolje, kada je ovo tim skrpljen s brda, s dola. Bez zajedničkih priprema i, za naš fudbal na sredini terena vrlo bitnog, kapitena Milijaša koji je počeo sezonu s nama, pa otišao. Ovaj vezni red je protiv Pazaraca prvi put igrao u ovom sastavu. Milijaševa zamena Bosančić nekoliko meseci nije igrao, Rakić i Lazović vraćaju se u ritam posle povreda kolena, dok Savićević nije godinu dana imao mečeve u prvom timu, ali ja sam ponosan na sve njih s obzirom na situaciju. Jasno je da možemo i moramo biti još bolji u budućnosti, ali s druge strane ovo je jedan od najboljih startova u istoriji našeg kluba – malo hvali, malo kritikuje trener branioca titule Nenad Lalatović.

Slede dva meča s Borcem. Prvi u sredu na stadionu crveno-belih, u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije, a drugi u subotu za bodove, u Čačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari