Na kraju konferencije za novinare, koja je kasnila 13 minuta, u hladnom Medija centru na Marakani, mladi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je posebno istakao da samo on sastavlja tim Crvene zvezde i da će tako biti sve dok bude šef stručnog štaba.

Lalatović je dodao da je možda ranije bilo upliva menadžera ili rukovodstva kluba oko tog ko će igrati, naglasivši da se na 24-godišnjeg desnog beka Predraga Đorđevića više ne računa, nakon što je odbio da igra u drugom poluvremenu na revijalnom meču sa italijanskim Udinezeom.

Crveno-beli u subotu gostuju u Kragujevcu, a Lalatović je kazao da ih očekuje težak meč i da je pobeda imperativ protiv Radničkog. Inače, Lalatović je svojevremeno igrao za Radnički, i to kada je ovaj klub posle dve i po decenije ponovo postao prvoligaš. U kragujevačkom Radničkom je ponikao Zvezdin centarfor Đorđe Rakić, koji je rekao da Radnički mnogo bolje igra otkako je tim preuzeo Neško Milovanović, za koga je kazao da mu je u neku ruku bio idol. Milovanović je bio saigrač Lalatovića. Za domaći tim zbog crvenog kartona neće nastupiti bivši igrač Zvezde Marko Perović, a Lalatović ne može da računa na povređenog Avramovskog i mladog Savićevića (temperatura). Početak utakmice u Kragujevcu je u 13 časova, a Lalatović i Rakić su izjavili da očekuju pravi spektakl, uz pune tribine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari