Novi Partizanov predsednik Zoran Popović nije sasvim novo lice u rukovodstvu crno-belih, kao što neobavešteni veruju, a nisu ni njegovi najbliži saradnici u novoformiranom Upravnom odboru kluba, kojeg u životu drže samo još sportski rezultati i klinci iz njegove Omladinske škole, odnosno transferi najtalentovanijih dečaka odraslih u Humskoj.


Naslednik Dragana Đurića, zbog navodne bolesti odsutnog sa izborne Skupštine čije je složno glasanje za iskusnog privrednika bliskoj Srpskoj naprednoj stranci bilo samo poslednji čin drame režirane u centrima moći van Topčiderskog brda, pre predsedničkog ustoličenja godinu dana je proveo u prethodnom UO. Iz prve ruke gledajući finansijsko i organizaciono uništavanje pobednika minule jesenje polusezone. Bez reakcije, kao što je na Skupštini podsetio nekadašnji generalni sekretar i fudbaler crno-belih Gordan Petrić. Deo vrhuške koja je nakarikirala „između šest i 13 miliona evra” duga (čudna računica doskorašnjeg člana UO Ratomira Babića) bio je i ne tako davno sportski direktor, pre toga dugo vrlo uspešni trener, a od ovog četvrtka potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković. Milan Obućina, svakoj vlasti dobri generalni sekretar Sportskog društva i novi (stari) član uprave Milan Obućina, takođe. Milorad Vučelić se nije petljao s Đurićem i njegovom ekipom (barem ne zvanično), ali bivši visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije (do skora vladajuće u Partizanu) ima finu čelničku kilometražu na istoj adresi, s obzirom na to da je bio član UO od 1995. do 2000. godine, pa će sigurno lako uskočiti u ulogu potpredsednika zaduženog za odnose s medijima.

Vojislav Nedić (potpredsednik zadužen za pravna pitanja), Srđan Cekić (predsednik Izvršnog odbora Poštanske štedionice), Ivan Maričić, Milomir Gligorijević, Dragan Veljović i Vladimir Vrbaški su „prave” novajlije na pozicijama najbližim protoku (za srpske bedne prilike) velikog novca. Kao i tandem Dragan Bjelogrlić (glumac, producent) – Nenad Janković, alijas dr Nele Karajlić (muzičar), čije je imenovanje izazvalo najviše nedoumica, jer nikome nije jasno njihovo prisustvo među onima čiji bi posao trebalo da budu saniranje dugova i investicije u osiromašen klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari