U osmini finala Kupa Srbije Rad je eliminisao Crvenu zvezdu u sredu, a već u nedelju u okviru 11. kola Jelen Superlige ova dva tima sastaće se ponovo i crveno-beli imaće šansu da se osvete timu sa Banjice.


– Prvo poluvreme smo nesrećno izgubili, a mi se okrećemo tom drugom, koje je najbitnije za nas u sezoni, jer ostajemo u trci za titulu i ispravljamo grešku iz Kupa. Teško je nekoga pobediti dva puta, mi prvi put nismo uspeli pa ima većih šansi da sada pobedimo – izjavio je trener Nenad Lalatović.

On se osvrnuo i na često pominjanu ostavku, kao i na promene u timu u odnosu na KUp.

– Biće nekoliko promena u timu u odnosu na Kup. Nećemo preskakati igru, iako je teren loš. To neće biti opravdanje. A moraće da bude i taktičkih promena da bismo pobedili. Rakić će igrati, jer je bolje. Što se poraza u Kupu tiče, ja sam kriv što smo izgubili. Nisam rekao da ću otići ako izgubimo, ne razmišljam o tome, a videćemo šta će biti. A ako neko treba da preuzme krivicu, to ću biti ja – zaključio je Lalatović.

Ukoliko trijumfuje, Zvezda će imati šanse da posle 11. kola bude prva na tabeli Superlige.

Terzić motiviše igrače

– Trener i igrači imaju našu punu podršku. To sam želeo jasno da predočim igračima. Takođe cilj je da se ovakva prilika ne propusti, imamo kvalitet – osvojićemo titulu – rekao je prvi operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić koji je sa najbližim saradnicima održao sastanak sa igračima pred današnji trening.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari