Eho fantastičnog uspeha srpske reprezentativne košarke na upravo završenom Svetskom prvenstvu u Španiji i naročito mentalna snaga i jaka volja novih nacionalnih heroja pod obručima demonstrirana u obračunu s često jačim protivnicima od njih stigao je i do Humske 1, pa Partizanova velika fudbalska nada Danilo Pantić ne guta knedle dok priča o duelu s moćnim Totenhemom, u prvom kolu C grupe Lige Evrope, prekosutra u Beogradu.


– Što bi rekao selektor naših fenomenalnih košarkaša Aleksandar Đorđević „niko nije nepobediv“. A ja podsećam da je lopta okrugla – bez pardona će omladinac jedinog našeg predstavnika u UEFA takmičenjima, a onda objašnjava svoj smeo ugao gledanja na duel s klubom koji je u poslednjem prelaznom roku okrenuo desetine miliona evra, kontra „nula“ potrošenih dinara „parnog valjka“.

– Daleko od toga da pretimo Englezima. Ipak je to jedan najboljih klubova čuvene Premijer lige. S gomilom sjajnih igrača u timu i ambicijom da osvoji Ligu Evrope. Samo hoću da kažem imamo pravo da se nadamo podvigu. Onaj sportista koji ne veruje u pobedu i ne daje sve za nju i nije pravi sportista. Znam da malo ko misli da Partizan može do tri ili jednog boda protiv „pevaca“, ali ćemo zato mi koji nosimo njegov dres učiniti sve što je našoj moći da im zagorčamo život. Ovo je utakmica u kojoj stvarno nemamo šta da izgubimo – poručuje talentovani vezista, koji će tek sledećeg meseca navršiti 18 godina, inače strelac prvog od četiri gola Partizana u dobijenom subotnjem malom beogradskom derbiju s Čukaričkim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari