Ubedljiv poraz od Austrije (1:4), identičan debaklu protiv Dinama iz Moskve, neubedljiv remi sa Cirihom (2:2), lakoća primanja golova i problemi u realizaciji na pripremnim mečevima u Turskoj naterali su Partizanovog trenera Marka Nikolića da oštro udari po novoj upravi, koja tri nedelje pre starta drugog dela sezone nije uradila ništa od obećanog u zimskom prelaznom roku.


– Nisu bitni porazi već način na koji nam se oni dešavaju i razlozi toga. Protiv Austrije na poluvremenu smo imali odnos šuteva 10:6, a gubili smo sa 3:0, što znači da ne možemo da odbranimo ništa. Sve što se događa na našoj polovini je alarmantno. Partizan ne može da dozvoli sebi da 20 dana pre početka ima alarmantno neizbalansiran tim. Ne samo što nemamo štopere i bekove, nego imamo pet, šest nerešenih statusa igrača, što unosi nervozu i nesigurnost u ekipu. Nismo učinili ništa da zadržimo kostur tima i momke učinimo zadovoljnima. Ne može prosto tako, situacija više nije smešta nego alarmantna – ispalio je mladi stručnjak „šeržer” optužbi na račun klupskih čelnika, koji su u decembru preuzeli Partizan.

– Ni u manjim klubovima se nisam susretao sa ovakvom situacijom – rekao je na kraju Nikolić, umalo smenjen u zimskoj pauzi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari